epidays

Hányféle rohamtípus ismert?

❓ Vajon ezek fajtánként változhatnak?
❓Létezik könnyedén tünetmentessé tehető vagy menthetetlenül súlyos eset?
⁉️… és egyáltalán: mi az az epilepszia?!

Idén februártól felteheti minden kérdését, amelyet eddig nem tudott vagy nem mert a kisállatepileptológiával kapcsolatban.
Vasárnaponként a Vintage Clubban az epilepsziás kutyáké a főszerep!

“Dr. Kiss Gabriella vagyok, állatorvos. Közel harminc éve neuropszichológiával, pszichopatológiával és epileptológiával foglalkozom. Célom, hogy utat törjek a humán epileptológusok által évtizedek óta sikerrel alkalmazott módszereknek a kisállatgyógyászatban is.
Több, mint 7000 dokumentált esetem után felfigyeltem rá, hogy a legtöbb fajtánál jól elkülöníthető, sajátos rohamtünetek és gyógyulási folyamatok, valamint igen eltérő kezelési igények figyelhetők meg. Ezen tapasztalataimat szeretném gazdikkal, tenyésztőkkel, állatmentőkkel és persze kollégákkal is megosztani, hogy felkészültek legyenek a legérintettebb kutyafajták epilepsziáival kapcsolatban.
Öröm volna, ha újfent kíváncsian csillogó szemeket és reménykedő arcokat láthatnék a közönség soraiban, hiszen nem hiába kapta az “Epi days” elnevezést ez az előadássorozat. Vasárnaponként “boldog napok” következnek, hiszen bebizonyíthatom, hogy az epilepszia csak az eseteknek csak kis százalékában végződik rosszul. A nagyobb százalékban – néha tünetmentesen – visszakapható a “régi” kisállat, akit megszerettek, és akit visszavártak a betegségből.

 

Várom tehát Önöket egy interaktív, kötetlen és tanulságos délutánra, ahol együttes erővel tanuljuk meg, hogyan is működik kedvencünk agya, idegrendszere, valamint azt, hogy mi a teendő egy-egy speciális esetben fajtától függően!”

dr. Kiss Gabriella,
állatorvosdoktor

 

Jegyvásárlás a helyszínen vagy előrendeléssel lehetséges.

A belépő ára: 5000 Forint
A helyszínre kisállatot behozni sajnos nem lehetséges.