Adója 1%

Kedves Állatbarátok!

Az Epilepsziás Kutyákért Alapítvány immár 15 éve nyújt segítséget minden olyan tulajdonos és tenyésztő számára akinek kisállatai epilepsziában szenvednek. Évente több száz beteg kerül gondozásba általunk, így mérsékelve vagy megelőzve az epilepsziával járó tüneteket és az azzal járó  kellemetlenségeket.

Itt kérnénk az Ön segítségét – mert az állatok kivizsgálása és gyógykezelése, államilag nem támogatott tevékenység sehol a világon.
Mindez Önnek semmibe sem kerül, viszont számtalan életet tehet jobbá vele!

Az adó 1%-val való rendelkezéshez szükséges rendelkező nyilatkozat (kattintson a letöltésért)

Adószám: 18133741-1-13

 

TENNIVALÓK A NYILATKOZATTAL

A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be

az e-SZJA webes felületen, online kitöltve vagy

az ÁNYK-ban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve vagy

külön, a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Töltse le a  RENDELKEZŐ NYILATKOZATOT.

A nyilatkozatot töltse ki, majd HELYEZZE egy normál méretű BORÍTÉKBA.

Ragassza le a borítékot, és CÍMEZZE MEG AZ ILLETÉKES ADÓHATÓSÁG RÉSZÉRE.

A borítékra ÍRJA RÁ AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, és a ragasztott felületére átnyúlóan ÍRJA ALÁ.

A borítékot TOVÁBBÍTSA MUNKÁLTATÓJÁHOZ, VAGY AZ ADÓHIVATALHOZ.

Hogyan rendelkezdhetem adóm 1%-ról?
Bővebb információért kattintson ide

Ezúton is köszönjük eddigi támogatásukat!

Mire fordítjuk a támogatást?

Támogatásával abban segít, hogy az epilepszia betegséggel küzdő kisállatok, kivizsgálásában és kezelésében támogatást tudjunk nyújtani.
Továbbá az Ön segítségével az általunk szerzett szakmai információk és kutató munkánk eredményeit a laikus állattartókhoz és állatorvosokhoz minél szélesebb körben eljuttathatjuk. mely hatalmas előrelépést hozhat mind az agy- mind pedig az epilepszia kutatásban Magyarországon.

Az alapítványunk célja, hogy az epilepsziában szenvedő, a gazdikkal társállatként vagy családtagként élő kutyák tartalmas és teljes életet élhessenek, az egyénre szabott optimális, akár élethossziglan is eltartó gyógykezelés mellett is.

Célul tűztük ki azt a feladatot, hogy széles körben megismertessük a betegség iránt érdeklődő laikus állattulajdonosokkal, illetve állatorvosokkal azt a tényt, hogy az epilepszia kutyákon, mint ahogy embereken sem jelent minden esetben halálos betegséget, hanem csak egy aktuális kórállapotot, mely az esetek egy részében gyógyítható, más részében pedig gyógyszeresen karbantartható.

Hazánkban a kutyák kivizsgáláshoz szükséges műszerezettség (EEG- készülékek), a számítógépes rendszer kiépítése és fenntartása, a humán és állatorvosi szakkönyvek és folyóiratok beszerzése, a továbbképzések költségei ilyen szinten, magánfinanszírozásból szinte már kivitelezhetetlennek számít. A gyakorlat azt bizonyítja, hogy az epilepszia betegség kezeléséhez szükséges kivizsgálás és gyógyszerek nem mindenki számára elérhetőek, pedig egy EEG-vizsgálat és annak eredményeként javasolt gyógyszeres kezelés kiutat jelentene az epilepszia, kezdeti kilátástalanságából.

Támogatásával segít, hogy a biztató szakmai információk a laikus állattartókhoz és állatorvosokhoz minél szélesebb körben eljuthassanak.
Valamint támogatásuk a neves, nemzetközi szak-folyóiratokban történő publikációkhoz és az epilepszia kutatás fejlesztéséhez is elengedhetetlen .  

Szívesen fogadnánk felajánlásait, akár anyagi vagy tárgyi vonatkozásban is. Felhívnánk szíves figyelmét, hogy Alapítványunk közhasznú alapítvány, így a felajánlott adományok 120%-ban levonhatók az adóalapból.

Amit mi tudunk adni támogatásáért cserébe: elsősorban hálás köszönetünket, hogy segíti munkánkat. Továbbá igény esetén megjelenést biztosítunk a szakmai publikációinkban, rendezvényeinken, az Alapítvány tagjainak gépkocsiján és a médiák részvételekor logó formájában. Illetőleg bármely formában, úgy ahogy azt Ön igényli.

 

 

Bankszámlaszám:

10103867-09565100-01005002

Budapest Bank

SWIFT kód:  BUDAHUHB