Guestbook

Dear Guests!

We would like you to only use our guestbook with our permission. If you have any questions contact me at the kissgabriella@vipmail.hu mail adress.Any medical questions writen in the guestbook will not be answered

Thanks,
dr  Kiss Gabriella
Foundation for the Epileptic Dog

Írj a vendégkönyvbe!

 
 
 
 
 
 
 
A * karakterrel jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön E-mail címe nem lesz publikus.
Corso gazdi wrote on 2018-09-05 at 00:59:
Megmentették a kutyám életét. A helyi orvosok félregyógyszerezték, nem vállalták fel, hogy nem értenek hozzá, életveszélyes állapotban száguldottunk érdre Dr. Dávid Zoltánhoz. Lábra állni nem tudott már, csak feküdt, lihegett, nem volt tudatánál. A doktor 2 órán keresztül küzdött érte infúzióval, injekciókkal, lecserélte a gyógyszerezést, és ma már farokcsóválva vidáman ugrándozik a kutya. Nem tudom kifejezni mennyire hálás vagyok Dávid doktornak. Hiába van majdnem 200 km-re, innentől csakis rá fogom bízni a kutyámat.
Krisztina/Tiara boxer/ wrote on 2017-08-16 at 18:06:
Tisztelt Doktornő!Örök hálával gondolok önre,hogy segített Tiámon/boxer/Dávid doktorúrral együtt!Nagyon köszönöm nagyon!
Tigriske gazdija wrote on 2017-03-17 at 23:43:
Örülök,hogy megtaláltam ezt az oldalt,nekünk van egy 7hónapos Bordeaux-i dog kislány kutyusunk,három kislányunké.Sajnos két hete lett epilepsziás rohama.Három állatorvos el akarta altatni a kiskutyánkat.Találtunk egy nagyon rendes dokit aki sok kivizsgálás után most gyógyszerrel kezeli ,egyenlõre nincs rohama és további vizsgálatokat rendelt el.Teljesen tanácstalanok voltunk és nagyon meg voltunk ijedve a kutyuskánk miatt.Mitévõk legyünk kérem segítsen nekünk.Köszönettel Szõnyiné Tigriske gazdija.
Dódó gazdi wrote on 2017-03-17 at 23:43:
Szerencsére én is rátaláltam a honlapra és meghoztam a döntést hogy kivizsgáltatom Dr. Kiss Gabriella doktornõvel a kutyámat. Sajnos epilepsziás, de szerencse hogy ilyen orvost találtunk és a könnyebben kezelhetõek közül való az epilepszia fajtája. Mindenkinek ajánlani tudom Dr. Kiss Gabriellát, még akkor is ha a saját állatorvos is elkezdi kezelni, mert õ mégis a szakterület legjobb ismerõje. A gyógyszerek terén pedig szinte biztos hogy érdemes vele egyeztetni. Ja és EEG. Ezt azért érdemes erõltetni, mert a legtöbb állatorvos elmondásokból nem tudja szerintem hogy melyik agyterület mûködik hibásan. Dr. Kiss Gabi pedig a gazdik elmondásai alapján már a tünetekbõl behatárolja a területet, az EEG pedig pontosan megmutatja melyik 1-2 terület ami rosszul mûködik. Én a saját tapasztalatból úgy gondolom hogy a kutyámnál az EEG elengedhetetlen lett volna. Ez viszont ha jól tudom csak Kiss Gabinál áll rendelkezésre. üdvözlettel Csíkos Marianna/Dódó gazdi
Mészáros Terézia wrote on 2017-03-17 at 23:42:
Örülök, hogy rá találtam egy ilyen oldalra, ami a beteg kutyusokért van. Azt azonban el kell mondanom, hogy nagyon sok állatorvos nem akar segíteni az ilyen beteg kutyákon. Nekem 6 befogadott kutyám van, ebbõl egy súlyosan beteg epilepsziás. A gyógyszer amit kap alig segít rajta. A régi gazdája valószínûleg ezért dobta ki. Elszomorít, hogy az állatorvosok zöme, nem hajlandó ellátni egy beteg kutyát, ha a gazdi éppen nem tud fizetni. Szerencsére nálunk van egy idõs nyugdíjas orvos, aki ha kell éjjel is jön és elsõ a kutya, a gazdi meg ráér elsején is fizetni. Talán érdemes lenne az ilyen önzetlen orvosok nevét közzé tenni, mert nagyon sok könnyet letörölnek az önzetlenségükkel. Örülök, hogy itt jártam.