Adója 1%

Itt kérnénk az Ön segítségét – mert az állatok kivizsgálása és gyógykezelése, államilag nem támogatott tevékenység sehol a világon.

Az adó 1%-val való rendelkezéshez szükséges Kitöltési útmutató

Adószám: 18133741-1-13

Ezúton is köszönjük eddigi támogatásukat!

Az alapítványunk célja, hogy az epilepsziában szenvedő, a gazdikkal társállatként vagy családtagként élő kutyák tartalmas és teljes életet élhessenek, az egyénre szabott optimális, akár élethossziglan is eltartó gyógykezelés mellett is.

Továbbá célul tűztük ki azt a feladatot is, hogy széles körben megismertessük a betegség iránt érdeklődő laikus állattulajdonosokkal, illetve állatorvosokkal azt a tényt, hogy az epilepszia kutyákon, mint ahogy embereken sem jelent minden esetben halálos betegséget, hanem csak egy aktuális kórállapotot, mely az esetek egy részében gyógyítható, más részében pedig gyógyszeresen karbantartható.

Hazánkban a kutyák kivizsgáláshoz szükséges műszerezettség (EEG- készülékek), a számítógépes rendszer kiépítése és fenntartása, a humán és állatorvosi szakkönyvek és folyóiratok beszerzése, a továbbképzések költségei ilyen szinten, magánfinanszírozásból szinte már kivitelezhetetlennek számít. A gyakorlat azt bizonyítja, hogy az epilepszia betegség kezeléséhez szükséges kivizsgálás és gyógyszerek nem mindenki számára elérhetőek, pedig egy EEG-vizsgálat és annak eredményeként javasolt gyógyszeres kezelés kiutat jelentene az epilepszia, kezdeti kilátástalanságából.

Támogatásával abban segít, hogy a biztató szakmai információk a laikus állattartókhoz és állatorvosokhoz minél szélesebb körben eljuthassanak.
Valamint támogatásuk a neves, nemzetközi szak-folyóiratokban történő publikációkhoz és az epilepszia kutatás fejlesztéséhez is elengedhetetlen .  

Továbbá az Ön segítségével szociálisan rászoruló gazdik kutyáinak, epilepszia kivizsgálásában és kezelésében támogatást tudunk nyújtani, mely egyenlő perspektívát jelent mind az agy- mind pedig az epilepsziakutatásban Magyarországon.

Szívesen fogadnánk felajánlásait, akár anyagi vagy tárgyi vonatkozásban is. Felhívnánk szíves figyelmét, hogy Alapítványunk közhasznú alapítvány, így a felajánlott adományok 120%-ban levonhatók az adóalapból.

Amit mi tudunk adni támogatásáért cserébe: elsősorban hálás köszönetünket, hogy segíti munkánkat. Továbbá igény esetén megjelenést biztosítunk a szakmai publikációinkban, rendezvényeinken, az Alapítvány tagjainak gépkocsiján és a médiák részvételekor logó formájában. Illetőleg bármely formában, úgy ahogy azt Ön igényli.

Bankszámlaszám:

 12010453-01140182-00100000

Nemzetközi bankszámlaszám(IBAN):
HU81 1201 0453 0114 0182 0010 0000

Raiffeisen Bank Zrt.

SWIFT kód: UBRTHUHB